Η εταιρεία Tsakiris Family συμμετείχε με τη σειρά δημητριακών Le Petit Déjeuner στην μεγαλύτερη διεθνής έκθεση καινοτομίας τροφίμων “SIAL” που πραγματοποιήθηκε στις 21-25 Οκτωβρίου στο Παρίσι της Γαλλίας.

Η έκθεση SIAL αποτελεί πηγή έμπνευσης για τις επιχειρήσεις τροφίμων αλλά και δίνει την ευκαιρία κάθε χρόνο σε χιλιάδες εκθέτες από 105 διαφορετικές χώρες να παρουσιάσουν τα καινοτόμα προϊόντα τους και να αναπτυχθούν επιχειρηματικά. Οι επισκέπτες μπορούν να ανακαλύψουν προϊόντα από όλο τον κόσμο, να γνωρίσουν καινοτόμες επιχειρήσεις αλλά και να μάθουν για τις τελευταίες γαστρονομικές τάσεις της αγοράς. 

Η Tsakiris Family, έλαβε μέρος στην έκθεση στο πλαίσιο ανάπτυξης των εξαγωγικών δραστηριοτήτων και του private labelling της ενώ παράλληλα έγινε παρουσίαση των νέων της προϊόντων.

Η παρουσίαση στην έκθεση SIAL αφορούσε πέρα από τις ήδη υπάρχουσες σειρές της και τις νέες μπάρες δημητριακών χωρίς γλουτένη αλλά και τα νέα της σνακ παστέλι χωρίς γλουτένη Παστέλι με σουσάμιΠαστέλι με μέλι και σουσάμι και Παστέλι με φιστίκι αράπικο, από τη σειρά Le Petit Déjeuner. Ιδανικά σνακ με υπέροχη γεύση ειδικά και για άτομα που αντιμετωπίζουν πρόβλημα δυσανεξίας στη γλουτένη. 

Τα νέα προϊόντα θα διατεθούν σύντομα και στην ελληνική αγορά.

Neochorouda, 54500,
Thessaloniki | Greece
General Enquiries
info@tsakirisfamily.gr
Call us Today
+30 2310 787 545