Η εταιρεία TSAKIRIS FAMILY πρόσθεσε ακόμη μια συμμετοχή σε ευρέως γνωστή έκθεση τροφίμων με τη σειρά δημητριακών.

Le Petit Déjeuner και τα ΑΒΓΑ ΤΣΑΚΙΡΗ από την TSAKIRIS FAMILY. Η διεθνής έκθεση τροφίμων FOOD EXPO έλαβε χώρα στις 16 -18 Μαρτίου στον εκθεσιακό χώρο METROPOLITAN EXPO στην Αθήνα. 

 

Η έκθεση αυτή απέδειξε για ακόμη μια φορά, βάσει τον αριθμό των επισκεπτών της, πως ο κλάδος των τροφίμων βρίσκεται συνεχώς στο προσκήνιο και το ενδιαφέρον προς αυτόν παραμένει απύθμενο. Στο περίπτερο της TSAKIRIS FAMILY παρευρέθη ο κ. Γιώργος Αυτιάς με τον οποίο συζητήθηκαν πολλά και ποικίλα θέματα.  

Η σειρά δημητριακών Le Petit Déjeuner απέσπασε τις καλύτερες κριτικές και σε αυτόν το εκθεσιακό χώρο, γεγονός που κάνει την ομάδα της περήφανη και αποτελεί κινητήριο δύναμη να συνεχίσει την ποιοτική και γευστική δραστηριότητά της. 

 

Η γκάμα προϊόντων που παρουσιάστηκε ήταν η παιδική σειρά δημητριακών και snack που περιλαμβάνει τα αγαπημένα Κανελάκια, Πραλινάκια, Μαξιλαράκια η σειρά Δημητριακών με Granola σε δυο υπέροχες γεύσεις, οι Μπάρες και τα Corn flakes χωρίς γλουτένη όπως επίσης και το νεότερο μέλος της οικογένειας της Le Petit Déjeuner, τα πεντανόστιμα Παστέλια.

Neochorouda, 54500,
Thessaloniki | Greece
General Enquiries
info@tsakirisfamily.gr
Call us Today
+30 2310 787 545