Η εταιρεία Tsakiris Family με τη σειρά δημητριακών «Le Petit Déjeuner» ενώνει με ιδιαίτερη χαρά και τιμή τις δυνάμεις της με τον εθελοντικό οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με κοινό σκοπό την άμεση και καθημερινή κάλυψη αναγκών χιλιάδων παιδιών πανελλαδικά.

Πρόκειται για μια δράση που μας δίνει την ευκαιρία να συμβάλλουμε έμπρακτα σε ένα σημαντικό ανθρωπιστικό έργο από μία μόνο μικρή πράξη μες την καθημερινότητα μας, αποδεικνύοντας πως αναγνωρίζουμε την ευθύνη που μας αναλογεί απέναντι στην κοινωνία.

Βρείτε στις συσκευασίες από τα αγαπημένα σας προϊόντα Le Petit Déjeuner το ειδικό αυτοκόλλητο και βάλτε το δικό σας ξεχωριστό λιθαράκι βοήθειας, που θα χαρίσει χαμόγελο σε ένα παιδί. Πιο συγκεκριμένα, από κάθε αγορά προϊόντων Le Petit Déjeuner διατίθενται 0,05€, για την ενίσχυση του πολύπλευρου έργου του οργανισμού. Μερικά λεπτά αρκούν για να ζωγραφίσουν την χαρά σε ένα παιδικό πρόσωπο.

Ο χρόνος και η απορρόφηση από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας, μπορεί είναι μερικά από τα φρένα που μας κρατούν μακριά από το έργο της κοινωνικής προσφοράς. Αυτή τη φορά, η ευκαιρία βρίσκεται εδώ, σε μία μόλις συσκευασία.

Όταν η απόλαυση μπορεί να φέρει χαρά, αξίζουν πέντε λεπτά!

Neochorouda, 54500,
Thessaloniki | Greece
General Enquiries
info@tsakirisfamily.gr
Call us Today
+30 2310 787 545