Καθώς αποχαιρετάμε το καλοκαίρι, την εποχή της ανεμελιάς και των cheat meal, ο Σεπτέμβρης έχει έρθει για τα καλά και έχει διάθεση οργάνωσης και επαναφοράς σε μια καθημερινότητα που θα βάλει και πάλι την φυσική μας κατάσταση σε πρόγραμμα!

 

Σίγουρα, δεν πρόκειται για έναν στόχο που χρειάζεται άγχος και επίπονες προσπάθειες. Το στοίχημα που θα πρέπει να βάλουμε με τον εαυτό μας είναι να υιοθετήσουμε στην καθημερινότητα μας μικρά μυστικά, που θα κάνουν την καλή φυσική κατάσταση την αγαπημένη μας συνήθεια!

 

 

TIP #1

 

Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας και στα αγαπημένα σας πρόσωπα με έναν περίπατο στη φύση ή ακόμη στο πάρκο της γειτονιάς.

 

 

TIP #2

 

Όταν έρχεται η ώρα για εξωτερικές δουλειές ή για τα ψώνια της καθημερινότητας, αποχωριστείτε για λίγο το αυτοκίνητο και επιλέξτε να κάνετε κοντινές διαδρομές με τα πόδια.

 

 

TIP #3

 

Δώστε έμφαση στα μικρά και ποιοτικά σνακ μέσα στη μέρα. Αποφύγετε τις εύκολες και έτοιμες λύσεις από τον φούρνο δίπλα στο γραφείο ή το delivery και αντικαταστήστε τα με νόστιμα και υγιεινά σνακ, όπως μια μπάρα δημητριακών ολικής άλεσης, ένα φρούτο ή ένα energy bowl με βρώμη και superfoods!

 

  

TIP #4

 

Μια μικρή, άλλα πολύ χρήσιμη, συμβουλή είναι η αργή κατανάλωση κάθε γεύματος. Προκειμένου να φτάσει στον εγκέφαλο το μήνυμα ότι χορτάσαμε, περνούν περίπου 15 λεπτά με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνει να καταγράψει ένα γεύμα που καταναλώθηκε γρήγορα. Κάτι τέτοιο με τη σειρά του φέρνει ξανά στην επιφάνεια άμεσα το αίσθημα της πείνας που μας οδηγεί σε έξτρα θερμίδες!

 

 

TIP #5

 

Όλα τα παραπάνω όμως, δεν θα λειτουργήσουν στο μέγιστο, ώστε να έχουμε το ιδανικό απότελεσμα, εάν ξεχάσουμε την κατανάλωση νερού. Σε μια ισορροπημένη διατροφή, 8 έως 10 ποτήρια νερού αρκούν για να δώσουν στον οργανισμό την ώθηση που απαιτείται.

 

 

Η συνταγή δοκιμασμένη και τα αποτελέσματα εντυπωσιακά. Ακολουθήστε τα παραπάνω TIPS και υποδεχτείτε το φθινόπωρο πιο fit από ποτέ!

Neochorouda, 54500,
Thessaloniki | Greece
General Enquiries
info@tsakirisfamily.gr
Call us Today
+30 2310 787 545