Έχεις σκεφτεί ποτέ τον κορμό σοκολάτας... αλλιώς;
Δοκίμασε τη χριστουγεννιάτικη εκδοχή του αγαπημένου γλυκού με granola, γάλα αμυγδάλου και χυμό ρόδι, φτιάχνοντας τη συνταγή της Le Petit Déjeuner.
Για τη συνταγή θα χρειαστείς:
- 325 γρ σοκολάτα κουβερτούρα
- 125 γρ γάλα αμυγδάλου
- 125 γρ φρέσκο χυμό ρόδι
- 500 γρ φυτική σαντιγί
- 20 γρ φύλλα ζελατίνης
- 250 γρ granola σοκολάτας Le Petit Déjeuner
Δείτε βήμα-βήμα τη συνταγή στο κανάλι της Le Petit Déjeuner στο Youtube ή στο Facebook.
Καλή επιτυχία και... καλή απόλαυση!