Έχεις σκεφτεί ποτέ τον κορμό σοκολάτας... αλλιώς; 

Δοκίμασε τη χριστουγεννιάτικη εκδοχή του αγαπημένου γλυκού με granola, γάλα αμυγδάλου και χυμό ρόδι, φτιάχνοντας τη συνταγή της Le Petit Déjeuner. 

 

 Για τη συνταγή θα χρειαστείς: 

 

  • 325 γρ σοκολάτα κουβερτούρα
  • 125 γρ γάλα αμυγδάλου
  • 125 γρ φρέσκο χυμό ρόδι
  • 500 γρ φυτική σαντιγί
  • 20 γρ φύλλα ζελατίνης
  • 250 γρ granola σοκολάτας Le Petit Déjeuner

 


Δείτε βήμα-βήμα τη συνταγή στο κανάλι της Le Petit Déjeuner στο Youtube ή στο Facebook. 

 

Καλή επιτυχία και... καλή απόλαυση! 

Neochorouda, 54500,
Thessaloniki | Greece
General Enquiries
info@tsakirisfamily.gr
Call us Today
+30 2310 787 545