Σε μία γεμάτη από κόσμο αίθουσα στο ξενοδοχείο Nikopolis και για δεύτερη συνεχή χρονιά, ο Μητροπολιτικός Ροταριανός Όμιλος Θεσσαλονίκης διοργάνωσε με επιτυχία τα «Βραβεία Επιχειρείν» τιμώντας ξεχωριστές επιχειρηματικές προσωπικότητες της Βορείου Ελλάδος. 

Η φετινή διοργάνωση ήταν αφιερωμένη στη γυναικεία επιχειρηματικότητα, βραβεύοντας 21 γυναίκες που διαπρέπουν στο χώρο του επιχειρείν. Μέσα σε αυτές και η δική μας Μαρία Τσακίρη, η δημιουργός της σειράς δημητριακών «Le Petit Déjeuner» που, μετά από 2,5 περίπου χρόνια από την έναρξη του λανσαρίσματός τους στην παγκόσμια αγορά, αποτελούν ανταγωνιστικά προϊόντα των μεγαλύτερων εταιρειών της κατηγορίας παγκοσμίως.

 

Στα Βραβεία Επιχειρείν τιμήθηκαν επίσης οι κυρίες:

 

Μαίρη Χατζάκου

Φαίη Ψυχοπούλου – Τρικαλιώτη

Καίτη Κάστρο – Λογοθέτη

Πελαγία Ζήτη

Ραλλιώ Λεπίδου

Βιβή Αναστασιάδου

Στέλλα Ντόκα

Όλγα Τσιμισκή

Μαρία Διαλυνά

Χρύσα Γεωργιάδη – Γρανούζη

Μαρία Χαραλαμπίδου

Γαλάτεια Κωτίδου – Καλιακάτσου

Χριστίνα Μαλλέ

Κωνσταντίνα Μελίδου

Άννα Κάτσακα

Πέπη Ανσουριάν

Νίκη Βερβερίδου

Μαρία Χατζηδημητρίου

Κούλα Γιαννακίδου

Φωτεινή Κεραμάρη

Ανατολή Κωνσταντινίδου

 

Στην εξαιρετικά πετυχημένη διοργάνωση παραβρέθηκαν επίσης, εκ μέρους του Περιφερειάρχη ΠΚΜ Απόστολου Τζιτζικώστα, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Βενιαμίν Καρακωνστάνογλου, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Θεσσαλονίκης κ. Μιχάλης Κούπκας, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης κ. Παντελής Φιλιππίδης, ο πρόεδρος του Ρωσικού Κέντρου Θεσσαλονίκης κ. Άγις Κυνηγόπουλος, οι προ-Διοικητές της 2484 Π.Δ.Ρ. Θεόδωρος Ασπασίδης και Κωνσταντίνος Πετρίδης εκπρόσωποι επιμελητηρίων και πλήθος κόσμου.

Μετά το πέρας των βραβεύσεων παρατέθηκε επίσημο δείπνο προς τιμήν των προσκεκλημένων.

Η φετινή διοργάνωση τελούσε υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Εσωτερικών (Μακεδονίας & Θράκης) και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

 

Πληροφορίες:

www.thestival.gr

Neochorouda, 54500,
Thessaloniki | Greece
General Enquiries
info@tsakirisfamily.gr
Call us Today
+30 2310 787 545