Η Tsakiris Family τιμήθηκε με δύο διακρίσεις στα φετινά Made in Greece Βραβεία, έναν σπουδαίο θεσμό της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ για τις ελληνικές επιχειρήσεις, που στόχο έχει την ανάδειξη και επιβράβευση αυτών που επιτυγχάνουν εξαιρετικές επιδόσεις στη δημιουργία και διάθεση προϊόντων με σημαντική προστιθέμενη αξία για την Ελληνική Οικονομία.
Το Bronze Award Επώνυμου Καταναλωτικού Προϊόντος Food απέσπασαν τα δημητριακά πρωινού Le Petit Dejeuner για την παραγωγή και διάθεση της 1ης ελληνικής granola. Πρόκειται για την πρώτη σειρά δημητριακών πρωινού ελληνικής παραγωγής. Είναι ένα γευστικότατο και τραγανό μείγμα δημητριακών ολικής άλεσης, με βρώμη, πλούσιο σε βιταμίνες και φυτικές ίνες, που διατίθεται σε έξι μοναδικές γεύσεις για να καλύπτει όλες τις προτιμήσεις. Έμφαση έχει δοθεί στην εναλλακτική πρόταση σερβιρίσματος να καταναλώνεται το προϊόν ως υγιεινό σνακ για κάθε ώρα της ημέρας. Πρωταρχικό μέλημα της εταιρείας είναι να προσφέρει προϊόντα πλούσια σε θρεπτική αξία, χωρίς συντηρητικά, πρόσθετα, χρωστικές και φοινικέλαιο. Άλλωστε, όλα τα προϊόντα ιδίας παραγωγής βρίσκονται στην υψηλότερη κατάταξη της κλίμακας Nutriscore και είναι ό,τι πιο κοντινό σε “homemade” προϊόν.

Με το Silver Award Βιώσιμης Ανάπτυξης τιμήθηκαν τα Αβγά Τσακίρη για την πρότυπη μονάδα βιώσιμης ανάπτυξης με καθετοποιημένη παραγωγή. Εδώ και χρόνια, μία από τις βασικές αρχές της εταιρείας είναι η εφαρμογή της "κυκλικής οικονομίας" σε όλα τα στάδια παραγωγής των προϊόντων της, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο την προτεραιότητα της για ένα πιο πράσινο μέλλον. Βασικό μέλημα της εταιρείας είναι να χρησιμοποιεί όλα τα εφόδια και εργαλεία που δίνουν η φύση και οι νέες τεχνολογίες, ώστε να μην επιβαρύνει το περιβάλλον. Για το λόγο αυτό, έχει βραβευτεί πρόσφατα και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, καταλαμβάνοντας την 1η θέση στην κατηγορία «Περιβαλλοντικά Βιώσιμη Γεωργία» (Environmentally-sustainable Champion in farming) για την υιοθέτηση και εφαρμογή περιβαλλοντικών και κλιματικών πρακτικών στο χωράφι, που συνεισφέρουν στη διατήρηση της βιοποικιλότητας και των οικοσυστημάτων. Περιοχή συνημμένων
Neochorouda, 54500,
Thessaloniki | Greece
General Enquiries
info@tsakirisfamily.gr
Call us Today
+30 2310 787 545